Příští čtvrtek bude další Showcase, která představí budoucnost next-gen hraní | Novinky

Příští čtvrtek bude další Showcase, která představí budoucnost next-gen hraní

  • 2. 9. 2021, 15:16
  • Jaroslav Pazdera

Zatím moc nevíme, co bude součástí vysílání, ale VR to nebude.

Sony oznámila termín své další online akce PlayStation Showcase. Ta se odehraje příští čtvrtek 9.9.2021 v 22 hodin večer a měla by se věnovat budoucnosti PlayStation 5. Ani popisek na PlayStation Blogu nedává moc vědět, co se bude odehrávat a na co se můžeme těšit, ale mělo by se jednat o řadu připravovaných titulů. Co ale nebude součástí zcela určitě je PSVR. U něj bylo původně slibováno, že se dalšího představení dočkáme letos v létě, ale to už se asi nestihne a i podle kuloárních spekulací se bude jednat spíš o jaro příštího roku. Sony také zmiňuje, že máme sledovat období po akci, kdy se dočkáme dalších informací spojených s hrami, které budou ve videu prezentovány.

Pořad bude možné sledovat jak na oficiálním YouTube kanálu, tak na Twitchi. Délka pořadu by měla být zhruba 40 minut, takže stihnout se dá leccos a třeba se konečně dočkáme třeba videa z Gran Turismo nebo připravovaného Horizonu.

Zdroj: blog.playstation
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.