Prince of Persia: The Sands of Time Remake hlasí další zpoždění | Novinky

Prince of Persia: The Sands of Time Remake hlasí další zpoždění

  • 6. 2. 2021, 19:44
  • Jan Válek

Od oznámení sklízí kritiku za vizuální podání a tvůrci přichází s dalším zpožděním.

Ubisoft s velkou slávou představil moderní remake Prince of Persia: The Sands of Time loni v září, i když po velké slávě obratem následovala ještě větší vlna kritiky. V tu dobu bylo plánované vydání pro PS4 na leden 2021. Pozitivní slova však nemohl říct asi vůbec nikdo, prezentované gameplay vypadaly naprosto tragicky, skoro jako kdyby ani nešlo o remaster. V prosinci se proto vydavatel uchýlil k přesunutí na 18. březen letošního roku.

„Od oznámení tohoto remaku jsme zaznamenali velké množství zpětné vazby od vás, milovníků této série. Je to vaše vášeň, my děkujeme za podporu a naše vývojové týmy to žene kupředu. Rozhodli jsme se proto hru ještě odsunout na pozdější datum, aby Remake vypadal sice věrný originálu, ale zároveň svěží a moderní.“ Tolik se píše v oficiálním vyjádření a žádné konkrétní datum teď ani nepadlo, bude to asi trvat přeci jen déle, a proto hru čekáme nejdřív ke konci letošního roku, dost možná až třeba v lednu 2022. Hlavně aby se to čekání vyplatilo a výsledek stál zato.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.