Prince of Persia Remake nabídne zdarma upgrade na PS5 | Novinky

Prince of Persia Remake nabídne zdarma upgrade na PS5

  • 28. 12. 2020, 16:00
  • Jaroslav Pazdera

Pokud jde o grafické vylepšení, hra by ho opravdu potřebovala, ale otázka je, zda nějaké bude.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake je hodně kontroverzní remake. Na jednu stranu bychom si rádi znovu zahráli nějakou pěknou hru o perském princi, ale to, co jsme zatím viděli z remaku nás úplně nenaplňuje optimismem. Grafický vzhled hry byl ostatně kritizován poměrně široce, ale autoři se to snažili vysvětlit tím, že je to zvolený grafický styl. Nově jsme se dozvěděli, že hra dostane zdarma upgrade na PS5. Upgrade tohoto typu bývá často spojen s grafickým vylepšením celé hry, ale pokud se skutečně jedná o zvolený styl hry, tak se nedá nějaké zásadní vylepšení očekávat.

Opravdu chceme hře dát unikátní vzhled, protože Prince of Persia: The Sands of Time je ve skutečnosti fantasy příběh - game director Perre Sylvain-Gires.

Vzhled hry je údajně volbou v duchu toho, že příběh je fantasy. Autoři údajně vědí, že hráči by si spíše přáli realistickou grafiku ve stylu Assassina, ale to není cíl studia, které chce hře dát pohádková nádech. Pohádka by měla obsahovat zhruba 40 levelů a měla by být prostoupena magií, samozřejmě se řadou technických vylepšení poplatných dnešním standardům. Jak celá hra dopadne uvidíme již v březnu příštího roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.