Přihlaste se do uzavřené bety Roller Champions | Novinky

Přihlaste se do uzavřené bety Roller Champions

  • 27. 1. 2021, 19:24
  • Jan Válek

Sportovně akční bezplatná hra od Ubisoftu získá už příští měsíc betu.

Studio Ubisoft Montreal je velmi úspěšné a jejich nový projekt se jmenuje Roller Champions a získá uzavřenou betu pro PS4 verzi od 17. února do 1. března. Již nyní se může každý zájemce přihlásit a doufat, že bude vybrán. Uzavřené testování se týká vybraných evropských zemí, mezi nimiž nechybí naštěstí ani Česko a Slovensko.

Roller Champions bude žánrově akční bojovou hrou ve sportovním stylu. Slibovány jsou rychlé zápasy 3na3 a v nich budete bruslit a klouzat ode zdi ke zdi v arénách, přičemž musíte uhýbat a bojovat s ostatními protivníky, abyste vstřelili góly.

Roller Champions - Closed Beta Gameplay Trailer

Tato první veřejná beta pro vybrané hráče nabídne 3 mapy a hned několik herních režimů. Roller Champions má ambice ukousnout něco pro sebe z poměrně nabitého trhu free-to-play onlinovek. Herní náplň papírově zní zajímavě a slušně, nicméně až v praxi se ukáže, jestli s touto hrou dokážou prorazit a uspět. K vydání finální plné verze by mělo dojít někdy v průběhu letošního roku.

Přihlášení do uzavřené bety najdete přímo zde.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.