Přidali jsme pro vás novinku - možnost hodnotit hry | Novinky

Přidali jsme pro vás novinku - možnost hodnotit hry

  • 8. 1. 2021, 01:35
  • Redakce

Chcete se s ostatními podělit o své hodnocení hry? Nyní máte možnost.

Další z novinek, co jsme na našem serveru připravili, je možnost pro každého registrovaného uživatele hodnotit jakoukoliv vydanou hru. Nelze tedy logicky hodnotit hry, které ještě nevyšly. Tuto možnost najdete po přihlášení na detailu hry a každý uživatel může zadat samozřejmě jednu recenzi. Zatím není možné recenze upravovat, takže si dejte dobrý pozor, co odesíláte. Později vyhodnotíme, zda není třeba i funkce úpravy a podle toho ji doplníme, nebo ne. U hodnocení musíte povinně vyplnit vaše bodové ohodnocení hry, ale komentář je zcela volitelný. Pokud tedy máte chuť hry pouze obodovat, je to samozřejmě na vás. Přehled vašich hodnocení také najdete v profilu svého účtu seřazené od nejnovejších. Později, až budeme mít nějaká hodnocení nasbíraná, přidáme zobrazení žebříčků a průměrných hodnocení hry, ale na to je zatím čas.

Hodnocení naleznete přímo na detailu hry a přehled ve svém profilu.

Pokud tedy třeba nesouhlasíte s nějakou naší recenzí, případně chcete ohodnotit hry, které jsme my nehodnotili, jen do toho, máte volné pole působnosti. Samozřejmě nezapomenu poznamenat, že máme právo jakoukoliv nevhodnou (myšleno sprostou, urážlivou a podobně) recenzi skrýt. Rozhodně to ale nebudeme dělat, pokud se váš názor zcela rozchází s naším nebo jakýmkoliv jiným, na to máte naprosté právo.

Tak do toho!

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.