Příběhový trailer ukazuje co bude Aloy čekat v novém Horizonu | Videa

Příběhový trailer ukazuje co bude Aloy čekat v novém Horizonu

  • 19. 1. 2022, 20:05
  • Jaroslav Pazdera

Tři minuty herní nádhery nás připravují na poslední měsíc čekání.

Nový příběhový trailer z Horizon Forbidden West ukazuje spoustu nových lokací, nepřátel a robotických zvířat. Dojde také na nebezpečí ze západu, tedy Regallu a její nebezpečné rebely, známého Sylense a jeho podivné výmysly, ale také se můžeme těšit na staré dobré známé jako je Varl nebo Erend. Dorazí ale také noví přátelé, nepřátelé a spousta věcí o kterých ještě ani nevíme. Perličkou na dortu je, že novou postavu Tildu namluví herečka Carrie-Anne Moss, kterou známe z Matrixu a hlavní antagonistku Regallu pro změnu namluví Angela Bassett, neboli královna z Černého Panthera.

Každopádně celý trailer vypadá opět skvěle a ten poslední měsíc, který zbývá do vydání 18. února, bude hodně těžké čekání. Tohle totiž nebude ta poslední věc, kterou mají Guerilla Games a Sony v kapse. A ve světle aktuálních událností potřebuje Sony hodně velký úspěch.

Horizon Forbidden West - Story Trailer | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.