Příběh Horizonu Forbidden West nabídne několik zásadních voleb | Novinky

Příběh Horizonu Forbidden West nabídne několik zásadních voleb

  • 23. 1. 2022, 20:06
  • Jaroslav Pazdera

Cíl hry sice bude jen jeden, ale volby by měly být dostatečně důležité.

Italský herní web Everyeye měl možnost pohovořit si s jedním z tvůrců Horizon Forbidden West Benjaminem McCawem a ten se mimo jiné zmínil, jakým způsobem bude vyprávěn příběh hry. V rámci průchodu příběhem vás hra donutí k několika hodně morálním volbám a ty utvoří cestu, kterou se dostanete k závěru. Ten bude ale jeden jediný, jasně definovaný a nebude tak nutné hru dohrát víckrát, abychom poznali všechny zakončení. Přesto by ale volby měly být dostatečně důležité na to, aby mělo smysl si odpověď dostatečně rozmyslet.

Příběh hry se bude odehrávat šest měsíců po událostech předchozího dílu a jsou tu určité náznaky nějaké kritické chyby při teraformování prostředí. Příběh by se měl hodně týkat klimatických změn a jejich dopadů na lokální prostředí, ale co si pod tím představit se dozvíme až v plné hře. Ta vychází už 18. února pro PlayStation 4 i 5.

Pokud navíc vládnete angličtinou, můžete se podívat na obsáhlé video, které představuje herce zodpovědné za hlavní postavy ze hry. Je to opravdu impresivní pohled.

Horizon Forbidden West - Meet the Cast | PS5, PS4
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.