Přehled herních modů z Destruction AllStars | Preview

Přehled herních modů z Destruction AllStars

  • 5. 11. 2020, 20:57
  • Jaroslav Pazdera

Hra byla sice odložena na příští rok, ale aspoň už víme, jaké herní módy ve hře najdeme.

Destruction AllStars měl být původně launch titulem PlayStation 5, ale poté, co bylo podezřelé, že o hře nebylo tolik informací, kolik se na tuto pokročilou dobu hodilo, byl odložen až na únor příštího roku. Jako bolestné ale bude hra dva měsíce zdarma coby PS Plus titul, takže nebude nic bránit ji vyzkoušet. Nově jsme se aspoň dozvěděli, jaké herní mody nás ve hře čekají, tak si je pojďme projít.

Zaprvé si řekněme, o co vlastně ve hře vůbec půjde. Bude to multiplayerová bojovka pro jednoho hráče i celé týmy, které budou bojovat jak ve vozidlech, tak na vlastních nohou. Pokud například přijdete o vozidlo, nemusí být vůbec nic ztraceno, protože arény budou posety plošinkami a prostory určenými pro skákání, parkour a další pohyb po vlastních.

Mayhem

Mayhem bude variací na klasický deathmatch. Hrát můžete sami nebo v týmu a cílem je samozřejmě zlikvidovat co nejvíce soupeřů. Hráč nebo tým s největším skóre vyhrává. Klasickou hratelnost ale hodně oživí možnost měnit souboje mezi pěším pohybem a vozidly.

Carnado

Carnado je variací na deathmatch. Je opět určeno pro jednoho hráče nebo tým a základem je opět likvidace protivníků. Rozdílem ale je, že za poškození nepřítele, nebo ideálně jeho úplně zničení si budete připisovat Gears, což jsou herní předměty. Ty se budou ukládat do vašeho vozidla a čím více zničíte, tím více budete získávat. Jakmile se vám zdá, že máte dost, vjedete do Carnada (zřejmě nějaká variace na tornado), obětujete své auto a připočtete sobě nebo svému týmu získané body. Poté musíte na nohou získat nové vozidlo, nebo ho někomu sebrat.

Stockpile

Stockpile je první mod ryze pro týmovou spolupráci. Ničením nepřátel z nich budou vypadávat Gears, které můžete sebrat pouze bez vozidla a stejně tak je musíte donést do jednoho ze tří míst, kde lze kredity "uložit". Místo musíte hlídat a zabrat, než se vám povede vše uložit a získat tak body pro svůj tým. Vyhrává ten tým, který uloží nejvíce.

Gridfall

Gridfall je další variace, tentokráte na Last man Standing nebo takový malý Battle Royale. Aréna, do které se vydá 16 hráčů, se postupně zmenšuje a vy musíte likvidovat oponenty například tím, že je vystrčíte mimo hranice toho, co z arény zbývá. Každý bude mít několik možností se znovu oživit, ale pokud vám dojdou, jste vyřazeni. Vyhrává samozřejmě ten, kdo zůstane poslední.

Mimo zmíněných herních modů se budete moci vydat do tréninkové arény, kde bude dohromady 16 hráčů zkoušet a trénovat, co je napadne. Dále tu budou výzvy, v rámci kterých můžete projít sérií úkolů proti umělé inteligenci a otevřít si nějaké nové postavy nebo doplňky pro ty, co už máte. Všechny odměny si pak přehledně zobrazíte ve svém profilu, kde uvidíte, co jste si vše otevřeli, jak si vedete ve sběru kreditů a samozřejmě si i budete moci dokupovat další oblečky a doplňky.

Vývojáři mají také plány jak hru rozvíjet i po vydání a tak víme, že určitě přibudou noví hrdinové, spousty doplňků, nové výzvy a samozřejmě i nějaké další funkce a možná i mody. Stejně jako řada současných multiplayerových her i Destruction AllStars pojede formou sezón a významných události po celý rok 2021.

Jak vše dopadne uvidíme v únoru, kdy by hra měla vyjít na PS5 a jak jsme již psali, dva měsíce bude v rámci PS Plus zcela zdarma.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.