Představení mapy Firebase Z mířící do CoD: Black Ops Cold War | Videa

Představení mapy Firebase Z mířící do CoD: Black Ops Cold War

  • 29. 1. 2021, 19:16
  • Jan Válek

Video ukazuje novou mapu pro Zombie mód.

Příští týden míří do Zombie Módu nejnovějšího Call of Duty: Black Ops Cold War rozšíření v podobě mapy s názvem Firebase Z. Activision přišlo s novým trailerem, který představuje a láká na tuto novou lokaci a v ní obsažené nepřátele i mechanismy. Dějovou linií přitom naváže na události z první mapy Die Maschine.

Tým zde zamíří do Vietnamu, na základnu Outpost 25 s kódovým označením Firebase Z. Novinek by zde měla být celá řada včetně nových easter eggů rozesetých napříč mapou. Trailer působí hodně velkolepě, Activision holt nalákat umí a berte v úvahu, že se jedná o mix gameplay záběrů a trošku ručně doladěných filmečků.

Firebase Z míří do Call of Duty Black Ops Cold War Zombies coby free update již ve čtvrtek 4. února a další nálož obsahu bude v průběhu následujícího roku pokračovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.