Představení autobusů z Bus Simulator 21 | Videa

Představení autobusů z Bus Simulator 21

  • 23. 7. 2021, 16:39
  • Jan Válek

Nadšenci do autobusových simulátorů se mohou těšit na propracované licencované kousky.

Původní Bus Simulator nebyl vůbec špatnou hrou, pokud je vám tedy sympatický samotný žánr a nápad – stát se na chvíli virtuálním řidičem městského autobusu. Nové pokračování slibuje celou řadu změn a vylepšení, kromě toho i oficiální licencované autobusy. Nabídka by měla být dostatečně bohatá a tvůrcům se nyní již povedlo uzavřít smlouvy s předními výrobci, aby mohli jejich reálné vozy převézt do herní podoby. Jak hezky autobusy vypadají představuje aktuálně vydaný trailer:

Bus Simulator 21 – Brands Showcase Trailer

V Bus Simulator 21 si založíte vlastní přepravní společnost, kterou rozšiřujete především ve smyslu flotily autobusů. Každé vozidlo navíc půjde do velké míry upravit k obrazu svému a tvůrci se je snaží propracovat jak z hlediska exteriéru, tak kompletních interiérů. Na závěr připomeneme, že hra vychází již za dva měsíce a bude k dispozici ve verzi pro PlayStation 4 a další platformy, na next-genu si ji půjde užít v rámci režimu zpětné kompatibility.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.