Představena sezóna 2 pro vybíjenou Knockout City | Novinky

Představena sezóna 2 pro vybíjenou Knockout City

  • 28. 6. 2021, 20:48
  • Jaroslav Pazdera

Nový míč, aréna a spousta obsahu.

Se svým moderním pojetím vybíjené trefila EA do černého a zdá se, že hra si našla své fanoušky. Díky tomu mohli autoři představit, co nás čeká ve druhé sezóně, která začne 27. července. Na prvním místě je nová mapa, kde se souboje odehrávají, nové míče se speciálními vlastnostmi a také kontrakty, což by mělo být něco jako úkoly, za které získáte určité bonusy. Naznačeny jsou také další dvě sezóny, kterých se dočkáme na podzim a v zimě letošního roku, ale jejich obsah je zatím ve hvězdách. Nicméně autoři na hře stále pracují a momentálně můžete sbírat po hře rozeseté nanuky, ty směňovat za body a za ně si koupit různé kosmetické doplňky. Pokud tedy hru hrajete pravidelně, máte možnost neustále něco získávat.

Zdroj: Electronic Arts

Pokud jste Knockout City ještě nezkoušeli, můžete hru zkusit až do ranku 25, což by mělo být zhruba kolem pěti hodin hratelnosti a potom si koupit plnou verzi za cca 600 Kč. Pokud vlastníte předplatné EA Access, ke hře máte přístup automaticky. Tak jen do toho, protože se jedná o prima odpočinkovou hru s hodně netradičním námětem.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.