Právě teď můžete vyzkoušet Call of Duty Cold War multiplayer | Novinky

Právě teď můžete vyzkoušet Call of Duty Cold War multiplayer

  • 18. 9. 2020, 16:44
  • Jaroslav Pazdera

Alpha verze je již nyní k dispozici a můžete si vyzkoušet poměrně slušnou porci obsahu.

Velmi očekávané pokračování Call of Duty Black Ops Cold War se tento týden představí v exkluzivní alpha verzi mutliplayeru a to pouze na PlayStation 4. Od rána je dostupný preload zhruba 27 GB velkého balíčku a zhruba kolem 19 hodiny by se měly spustit servery. Ty budou fungovat až do neděle, opět 19 hodiny.

V rámci alpha verze si můžete vyzkoušet tři 6v6 mapy a dvě 12v12 Combined Arms mapy. První zmíněné, 6v6 mapy, budou měnit herní režim mezi Team Deathmatchem, Domination, Kill Confirmed a Hardpoint. Druhá varianta, tedy 12v12 nabídne pouze Domination a Combined Arms. Výčet map nabídne Satellite, Miami, Moscow a potom Armada a Crossroads pro 12v12. Během hry můžete vyzkoušet celou řadu perků, úprav, ale také několik herních tříd a zbraní. Je ale jisté, že je to jen zlomek toho, co bude v plné verzi.

Hru si můžete stáhnout přímo z PS Store. Následovat bude betaverze od 8. října.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.