Pořádná porce gameplaye z remaku Demon's Souls | Videa

Pořádná porce gameplaye z remaku Demon's Souls

  • 29. 10. 2020, 19:13
  • Jaroslav Pazdera

Launch titul PS5 a splněné přání všech souls fanoušků se ukazuje v šestiminutovém videu.

Během dopoledne se začaly objevovat spekulace o tom, že se dneska dočkáme gameplay videa z očekávaného remaku první ze "souls" her - Demon's Souls. Tyto zprávy se ukázaly jako pravdivé a Sony nám prostřednictvím svého kanálu prezentuje nádherné video. V něm se podíváme do oblasti zvané Stonefang a podíváme se i na několik bosů. Video vypadá fantasticky, vše se hýbe naprosto plynule, loadingy jsou téměř neznatelná a úroveň detailu ve 4K rozlišení je fenomenální. Tohle prostě musí být pecka!

Demon’s Souls – Gameplay Trailer #2 | PS5

Z dalších novinek víme, že hra dostane velmi pokročilý foto mod, díky kterému půjde dělat nádherné záběry ze hry. Dalším bonusem pro fanoušky bude přítomnost různých obrazových filtrů tak trochu po vzoru Ghost of Tsushima. Pokud si přejete hru prožívat ve stylu původní hry, bude pro vás připraven jeden z nich, případně budete mít možnost si celou hru zahrát v temném, černo-bílém, režimu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.