Pořádná nálož gameplaye z RPG Biomutant | Videa

Pořádná nálož gameplaye z RPG Biomutant

  • 6. 5. 2021, 17:31
  • Jaroslav Pazdera

Dojde i na luxusní editor postavy.

Biomutant vypadá nádherně a dost možná by to mohlo být překvapení první poloviny letošního roku. Na hru se můžeme těšit už za tři týdny a server Game Informer měl možnost si leccos vyzkoušet a podělil se s námi o luxusní videozáznamy. Na prvním dvanáctiminutovém videu můžeme vidět sluřnou porci gameplaye, projdeme několik různých prostředí, projedeme se řadou zvláštních dopravních prostředků, nebo se posadíme za kormidlo obřího robotického mecha. Dojde také na celou řadu soubojů jak s běžnými nepřáteli, tak mnohem většími bosáky a uvidíme také nejednu schopnost našeho hrdiny. Třeba zpomalení času ala Matrix bude určitě šikovná věc. Závěrem videa se můžeme podívat i na nějaké zbraně, které bude možnost různě upravovat dle svých preferencí.

Biomutant — New Gameplay Today (4K)

Pokud ale nestačí dlouhé gameplay video, je tu dalších osm minut, které se věnují čístě editoru postavy. Svého biomutanta si totiž můžete vybrat nejen z několika různých ras, ale můžete mu upravit prakticky všechno, co vás napadne. Je jasné, že s tímhle editorem se můžeme těšit na spousty zajímavých herních variací.

Biomutant Character Creator Breakdown (4K)

Biomutant vychází pro PS4 už 25. května. O PlayStation 5 verzi se zatím nemluvilo, ale dá se očekávat, že dříve či později dorazí.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.