Pokud hrajete GTA Online, budete si muset odměnu od dubna vyzvednout ručně | Novinky

Pokud hrajete GTA Online, budete si muset odměnu od dubna vyzvednout ručně

  • 5. 3. 2021, 00:40
  • Jaroslav Pazdera

Bonus od Rockstaru nově nebude automatický.

Pokud aktivně hrajete GTA V Online asi vám je známo, že Rockstar už pár měsíců rozdává bonusové kredity do hry jen za to, že se do hry aspoň jednou přihlásíte a máte aktivní PS Plus (bez toho ostatně ani nejde online složka hrát). Odměna není úplně malá, jedná se o rovný milion herních dolarů, což odpovídá zhruba 400 Kč v reálných financích (v porovnání s odpovídající položkou v PS Store - 2x Bull Shark Cash Card, tedy 500 000 herních dolarů).

Prozatím vám stačilo se do hry přihlásit jednou měsíčně a pravidelný bonus automaticky skončil na vašem účtě. To ale nebude platit od dubna, protože od té doby automatika končí. Pro vyzvednutí kreditů se budete muset na začátku měsíce podívat do PS Store, najít tam tuto akční položku a "zakoupit" ji. Samozřejmě nutnost vlastnit PS Plus nadále platí, ale už se nemusíte hlásit přímo do hry.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.