Podle informace na PS Store by Ghostwire mohl vyjít 24. března | Spekulace

Podle informace na PS Store by Ghostwire mohl vyjít 24. března

  • 21. 1. 2022, 09:47
  • Jaroslav Pazdera

Poslední hra od Bethesdy, která dorazí na PS5, možná vyjde už za dva měsíce.

Server MP1st objevil na PS Store informaci o tom, že poslední PS5 hra od Bethesdy, GhostWire: Tokyo, dorazí na PlayStation 24. března. Nikomu dalšímu už se tato informace nepodařila ověřit a i když se podíváme my, je tam jen obecně rok 2022 a "coming soon", ale snímek vypadá relevantně. Vzhledem k tomu, že poslední informace odkládá hru na začátek roku 2022, tak by to i celkem sedělo.

Hodně nadpřirozený titul GhostWire nás zavede do Tokia, kde zmizela většina populace a vy, jako osoba s napřirozenými schopnostmi, se musíte pokusit bojovat s různými paranormálními aktivitami a zjistit, co se vlastně stalo, kdo za to může a co se s tím dá dělat. Podle vidí hra vypadá hodně bláznivě a také strašidelně. Vyjde s časovou exkluzivitou pro PlayStation 5.

Zdroj: mp1st.com /PS Store
Ghostwire: Tokyo - PlayStation Showcase 2021: "Hannya" Official Gameplay Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.