Podívejte se, jak skvěle fungují karty aktivit na PS5 | Videa

Podívejte se, jak skvěle fungují karty aktivit na PS5

  • 14. 11. 2020, 17:50
  • Jaroslav Pazdera

Karty aktivit jsou úplná novinka v systému PS5 a na krátkém videu se můžete podívat, jak je to skvělá věc.

Karty aktivit, nebo zkrátka aktivity u hry, jsou jedna ze zásadních novinek nového rozhraní konzole PlayStation 5. Jedná se ve zkratce o to, že v menu si vyberete hru a ta vám nabídne různé aktivity, které můžete rovnou spustit. Může to tak být pokračování mise, další v pořadí nebo třeba u multiplayerové akce skok přímo do zápasu. Na papíře to je skvělá myšlenka, ale jak ukazuje video hráče Joshe Reada na YouTube, tak to také skvěle funguje.

Během krátkého videa vám ukáže, jak si vybere aktivitu ve hře Sackboy, poté přeskočí přímo do dalšího kola ve hře Astro's Playroom, aby ve finále skončil přímo v misi nového Spider-Mana. A to všechno bez průchodu skrze menu a různé volby. A teď si představte, co postupně vývojáři s aktivitami dokážou vymyslet.

Using Activity Cards on PS5 to quickly switch games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.