Podívejte se, jak bude brzy vypadat webový PS Store | Novinky

Podívejte se, jak bude brzy vypadat webový PS Store

  • 20. 10. 2020, 18:42
  • Jaroslav Pazdera

O tom, že Sony redesignuje svůj obchod víme již nějakou dobu, ale nyní se můžeme prvně podívat na reálné snímky.

Z aktuálního webového PS Store brzy zmizí možnost zakoupit si PS3, PSP a PS Vita hry, které už si koupíte jen skrze dané zařízení. V souvislosti s tím dojde i ke změně designu celého obchodu. Někteří uživatelé už nový vzhled vidí a pochlubili se na serveru ResetEra. Jak můžete vidět na níže vložených obrázcích, nový design bude hodně vzdušný a jednoduchý (ale také můžeme říct strohý a celkem nudný). Celý vzhled se také změnil do světlého tématu a prozatím není možné, použít tmavou, současnou verzi. Každý na to má samozřejmě jiný názor, ale třeba já nejsem příznivcem minimalistických a sterilních vzhledů. Uvidíme ale, jaké to bude za chodu, třeba to bude na druhou stranu velmi použitelné.

Změna by u všech měla proběhnout mezi 21. a 26. říjnem, takže teprve poté uvidíme úplně finální vzhled. Mobilní verze bude následovat poté, od 28. října.

Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.