Podívejte se do pozadí vývoje Hogwarts Legacy | Videa

Podívejte se do pozadí vývoje Hogwarts Legacy

  • 18. 3. 2022, 16:41
  • Jaroslav Pazdera

Obří otevřený svět, známé lokace, žádné mikrotransakce ani multiplayer.

Po včerejší smršti informací o připravované hře Hogwarts Legacy ze světa Harry Pottera se nyní můžeme trochu podívat i za oponu a vyslechnout si tvůrčí tým, který na hře pracuje. Podle jejich slov chtějí připravit známý svět, ale naplnit ho spoustou nového obsahu a také zodpovědět otázky, které spousta fanoušků mohla mít po shlédnutí filmů nebo přečtení knih. Díky tomu se tak podíváme i za zdi slavné školy, do velkého open-world světa, kde půjde volně chodit, prozkoumávat a také cestovat na létajícím koštěti. Ve hře budou lokality, které známe třeba z filmů a hra by měla být hodně podobná tomu co známe, ale vzhledem k tomu, že se odehrává kolem roku 1800, je to v jiném období, než knihy a filmy. Budete tak moci napsat svůj vlastní příběh ve známých kulisách.

Hogwarts Legacy - Official Behind the Scenes 4K | PS5, PS4

Oficiální stránka navíc přidala řadu dalších střípků. Z nich to hlavní je informace, že se jedná čistě o signleplayer zážitek bez kooperace a multiplayeru. To je na jednu stranu škoda, ale na druhou je to dobře, že se nikdo nesnaží do hry na sílu nacpat multiplayerový famfrpál, který by dopadl tragicky. Současně autoři také potvrdili, že ve hře nebudou mikrotransakce, což je v dnešní době rozhodně fajn. To ale nevylučuje, že v budoucnu bychom se mohli dočkat placených DLC.

Hogwarts Legacy zatím vypadá úplně skvěle a vůbec jsme to nečekali. Hra je v plánu na letošní vánoční svátky pro PlayStation 4 i 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.