Podívejme se na dvě mapy z Hood: Outlaws & Legends | Videa

Podívejme se na dvě mapy z Hood: Outlaws & Legends

  • 12. 4. 2021, 18:37
  • Jaroslav Pazdera

Jedna byla již představena dříve, ale máme tu také zcela novou mapu.

Poté, co nám tvůrci představili různé herní třídy ze hry (Ranger, Brawler, lovkyně a Mystic), nám tentokrát prezentují novou mapu. Ta se nazývá New Barnsdale a je to malé panství, které je usazeno uprostřed lesů a slouží jako nocoviště a překladiště pro cestovatele a obchodníky. Vstupy jsou dobře hlídaný a jelikož se tu vybírá poplatek za průchod, nebude snadné tam nenápadně proniknout. Všemu moc nepomáhají ani pevné zdi a ochrané valy, ale naštěstí pracovníci nejsou úplně spolehliví, takže tu je nedokončená zeď, jinde napůl otevřená palisáda. Ostatně už to bude na vás najít si, kudy se dostat dovnitř a zmocnit se hlavního pokladu rychleji než druhý tým.

Hood: Outlaws & Legends - Map Spotlight: Outpost

Již dříve autoři ukázali jinou mapu a tou je pohřebiště. Najdeme tu jak podzemní katakomby, dobře střežené přístaviště, ale také poničené zdi a tajné vstupy ideální pro kradný postup. Jedná se zkrátka o kombinaci vnitřního a vnějšího prostředí plného stáží a dalších nepřátel, kde to obě druhžstva nebudou mít jednoduché.

Hood: Outlaws & Legends vychází už 10. května pro PlayStation 4 i 5.

Hood: Outlaws & Legends - Map Spotlight: Graveyard
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.