Po třičtvrtě roce je tu první sezóna v Battlefield 2042 | Videa

Po třičtvrtě roce je tu první sezóna v Battlefield 2042

  • 8. 6. 2022, 12:58
  • Jaroslav Pazdera

Nabízí toho hodně, ale zůstal vůbec někdo, aby si jí zahrál?

Battlefield 2042 byl už od spuštění hodně velký prů.... tedy byl v problémech. Totálně nedodělaná a místy i nehratelná hra si vysloužila desítky posměšných videí, které ukazují neuvěřitelné situace, na které ve hře narazíte, umělá inteligence, která měla plnit servery byla spíše ke škodě a všemu nepomohla ani trochu horší grafika a design úrovní. Ostatně v naší recenzi jsme se také dvakrát nerozplývali.

Mohlo by se tak zdát, že hra je prakticky po smrti, ale studio DICE jí evidentně nadále věří. Krom toho, že za třičtvrtě roku od vydání hru vylepšili tak, aby byla minimálně hratelná, tak nyní spouští (teprve) první sezónu Zero Hour. Ta začne už zítra (9.6.2022) a můžete se s ní seznámit v traileru. Hlavními novinkami je nová mapa Exposure, která se odehrává na strmých útesech, nový specialista Ewelina Lis s raketometem a ručně naváděnými střelami a pak několik nových zbraní a vozidel. Součástí updatu na první sezónu je i obrovský balík oprav chyb a vybalancování hry. Nevypadá to zle, ale je otázka jestli vůbec zůstal někdo, kdo by hru vůbec chtěl znovu zkoušet ...

Battlefield 2042 | Season 1: Zero Hour Gameplay Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.