Planet Coaster dalším PS5 launch titulem | Novinky

Planet Coaster dalším PS5 launch titulem

  • 14. 10. 2020, 16:30
  • Jan Válek

Nabídka her bude od prvního dne bohatá a rozmanitá.

Již bylo potvrzeno mnoho her, které vyjdou současně s uvedením PS5 do prodeje. Dnes tu máme další kousek – prozatím jsme o Planet Coaster Console Edition věděli jen to, že vyjde letos na podzim. Nyní však tvůrci potvrdili skrz nový trailer, že se hra ve verzi pro PS5 začne na evropském trhu prodávat 19. listopadu. Tedy stejný den jako samotné PlayStation 5.

Planet Coaster: Console Edition | Pre-order Trailer

Planet Coaster míří i na současnou generaci konzolí, kam se dostane o pár dnů dříve – 10. listopadu. Jak jsme nedávno informovali, zdarma všichni získají update na next-gen verzi jakmile doma zapojí svoji PS5. Nový trailer láká na předobjednávky hry a musím říct, že záběry vypadají skvěle – pocházejí rozhodně právě z next-gen verze.

V rámci tiskové zprávy tvůrci potvrdili i existenci Deluxe Edition obsahující dva extra balíčky: Magnificent Rides Collection a Classic Rides Collection. Takže extra obsah v podobě celkem 18 bonusových atrakcí a prvků pro vaše virtuální zábavní parky. Základní edice bude stát 49,99 dolarů (cca. 1 200 Kč), Deluxe pak 59,99 dolarů (cca. 1 400 Kč).

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.