Pathless bude další PS5 launch hrou | Novinky

Pathless bude další PS5 launch hrou

  • 1. 10. 2020, 21:51
  • Jaroslav Pazdera

Do seznamu si můžeme zapsat další titul, který bude dostupný hned v den spuštění prodejů nové konzole. A bude to rovnou obří open-world.

Obří sandboxová variace na Zeldu a Ghost of Tsushima od tvůrců z Giant Squid bude dalším launch titulem pro PS5. Autoři dnes oznámili, že vyjde 12. listopadu, tedy v den začátku prodeje v Americe a dalších končinách a týden před prodejem u nás. Současně vyjde i PS4 verze, ale oproti verzi pro novou konzoli nebude podporovat 60 fps.

Zdroj: oficiální web distributora

Mělo by se jednat o velký otevřený svět se specifickou atmosférou a bez mapy. Veškeré cestování si budete muset odběhat sami za pomoci různých orbů a kamaráda orla. Každý kout světa by měl být ručně vytvořen a nabídnout skutečně specifický zážitek. Nečekejme tedy žádný generický svět ala Ubisoft hry. Hra bude také hodně zaměřena na průzkum, protože každá jeskyně, každý kámen nebo starý kmen stromu může skrývat tajemství nebo nějaký poklad. Občas také ale narazíme také na puzzly a hádanky.

THE PATHLESS | Available November 12, 2020
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.