Patch 1.2 pro Cyberpunk bude opravdu gigantický | Novinky

Patch 1.2 pro Cyberpunk bude opravdu gigantický

  • 29. 3. 2021, 21:04
  • Jaroslav Pazdera

Jen popis změn, které bude obsahovat, obsahuje tolik znaků jako zhruba osm standardních recenzí ...

Už je to tři měsíce, kdy se stala naprosto bezprecedentní věc a obří hra Cyberpunk 2077 byl odstraněn z obchodu PS Store především kvůli problémům na starší generaci konzolí. CD Projekt ale zdá se flintu do žita nehází a snaží se, co může. Připravovaný patch 1.2 by měl hru znovu přivést k šanci, že bude v elektronickém obchodě zveřejněna, protože obsahuje slušné kvantum oprav. Pokud se podíváme na oficiální přehled změn a oprav, má zhruba 40 000 znaků, což je hodně slušné množství a odpovídá zhruba osmi standardním recenzím. Najdeme tu některé už dříve prezentované změny jako je úprava zásahů policie, ovládání vozidel, nebo jejich zasekávání na překážkách, ale také spoustu úprav týkajících se úkolů, prostředí a dokonce také video sekvencí. Speciální místo v rámci přehledu má také zmíňka, že by se měla zlepšit technická stránka a běh na starších konzolích, což byl zásadní kámen úrazu při vydání.

Celý seznam je skutečně dlouhý a my můžeme jen držet CD Projektu palce, aby jeho nasazením nerozbili druhou polovinu hry. Zatím není jasné, kdy patch dorazí, ale měl by se postupně aktivovat v následujícich hodinách.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.