Pár promo obrázků z Uncharted filmu | Novinky

Pár promo obrázků z Uncharted filmu

  • 15. 12. 2021, 21:34
  • Jaroslav Pazdera

Premiéra filmu Uncharted se blíží a snad to konečně bude TEN videoherní film.

S videoherními filmy je to problematické. Jen velmi málo jich je dobrých, fanoušci jsou hodně nároční a tak když se někdo pustí do nového, má zpola prohráno. My ale držíme palce každému novému pokusu a ten nadcházející je film podle vynikající série Uncharted. Ta je sama o sobě hodně filmová a bohatě stačí ji jen sledovat, ani ji nemusíte hrát. Dalo by se tedy říci, že půl práce je hotovo. Tak to ale bohužel není a teprve v únoru se dozvíme, jak to celé dopadne.

Sony každopádně vydala několik nových oficiálních obrázků, které mají na film lákat. Vidíme tam oba hlavní hrdiny a mě se stále na mysl dere myšlenka, že na hlavního hrdinu Nathana by se hodil spíše Mark Wahlberg (který hraje Sullyho) a na jeho mentora a přítele Sullyho by se ideálně hodil třeba majitel nejepičtějšího kníru Tom Selleck (mimochodem víte, že Selleck měl původně hrát Indiana Jonese před Harrisonem Fordem?). Třeba ale lehce mladším castingem autoři něco zamýšlí a nechme si soudy až poté, co film dorazí do kin, což bude 18. února 2022.

Zdroj: oficiální web distributora
Zdroj: oficiální web distributora
UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection
Název hry

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection

Datum vydání PS5

28. 1. 2022

Aktuální cena na PS Store

476 Kč

Vývojář

Naughty Dog

Žánry

Akce, Dobrodružná

Uncharted: The Nathan Drake Collection
Název hry

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Datum vydání PS4

7. 10. 2015

Aktuální cena na PS Store

469 Kč

Žánry

Akce, Dobrodružná

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.