Oznámeny PS Plus hry na březen | Novinky

Oznámeny PS Plus hry na březen

  • 23. 2. 2022, 18:34
  • Jan Válek

Na jaké hry se můžete těšit zdarma v březnu 2022?

Sony přesně dle zaběhnuté formule odhalilo PS Plus hry, na které se můžeme těšit v následujícím měsíci. De fakto se tak potvrzují nedávné spekulace, byť nebyly kompletní a jsou doplněny o další tituly.

Tentokrát se zdá být nabídka dost zajímavá a bohatá zároveň, přičemž si užijí hlavně příznivci multiplayeru. Hlavním lákadlem nabídky pro předplatitele se stane v březnu Ghostrunner pro PlayStation 5. Majitelé nové i starší generace konzolí se v rámci předplatného budou moci vydat zdarma na japonský ostrov Cušima, byť né do kompletní hry Ghost of Tsushima, ale do jejího multiplayerového spin-offu. Ghost of Tsushima: Legends vyšlo samostatně několik měsíců po hlavní hře a patrně do ní chtějí tvůrci společně se Sony nahnat hlavně dostatek lidí díky uvolnění v rámci PS Plus.

Ghostrunner
Název hry

Ghostrunner

Datum vydání PS4

27. 10. 2020

Datum vydání PS5

28. 9. 2021

Aktuální cena na PS Store

699 Kč

Vývojář

3D Realms, One More Level, Slipgate Ironworks™

Žánry

Akce

Nabídka bude čítat i další hry – taktéž multiplayerový Ark: Survival Evolved, ve kterém musíte bojovat o přežití. V této MMO survival hře se probudíte na břehu tajemného ostrova a musíte se rychle přizpůsobit všemu, co na vás jeho nepřátelské prostředí vrhá. Sbírejte zdroje k výrobě předmětů a stavění přístřešků a použijte své nově vytvořené vybavení k zabíjení, ochočování nebo chovu leviatanských dinosaurů a dalších tvorů, kteří se potulují po zemi. A nejste jediní, kdo uvízl: spojte se se stovkami dalších hráčů – nebo je kořist.

ARK: Survival Evolved
Název hry

ARK: Survival Evolved

Datum vydání PS4

6. 12. 2016

Aktuální cena na PS Store

349 Kč

Vývojář

Wildcard Properties

Žánry

Akce, RPG

Předposlední a zároveň bonusový titul bude určený opět jen pro majitele PlayStation 5. Půjde o GTA Online, které právě v této verzi vyjde v polovině měsíce – 15. března a hned od tohoto data bude na PS5 dostupné všem předplatitelům služby.

Konečně poslední hra v nabídce se jmenuje dle dřívějších spekulací Team Sonic Racing a zde si užijete pohodové a odpočinkové závodění v arkádovém rytmu s ježečkem Sonicem.

Všechny hry budou dostupné od příštího úterý 1. března, GTA Online bude následovat, jak již bylo řečeno v půlce měsíce.

Team Sonic Racing
Název hry

Team Sonic Racing

Datum vydání PS4

21. 5. 2019

Aktuální cena na PS Store

285 Kč

Vývojář

Sonic Team, Sumo Digital

Žánry

Závodní

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.