Oznámeny PS Plus Essential hry pro prosinec | Novinky

Oznámeny PS Plus Essential hry pro prosinec

  • 30. 11. 2022, 20:40
  • Jaroslav Pazdera

Včerejší únik souhlasil a tak se těšme na dvě RPG a akci.

Jak pravil včerejší únik u francouzského prodejce Dealabs, tak se také stalo. Sony oficiálně potvrdila PS Plus Essential hry pro prosinec a můžeme se těšit na tři opravdu zajímavé tituly. A jaké hry si tedy budeme moci stáhnout od 6. prosince až do 2. ledna 2023?

Zaprvé je to remasterovaná trilogie RPG her Mass Effect Legendary Edition, která nabídne nejen lepší vizuál a ovládání, ale také více jak 40 DLC, které kdy pro první tři díly vyšly. I po letech jsou to skvělé hry, kde vaše rozhodnutí ovlivňují výsledek vašeho putování a které obsahují povedené příběhy a postavy. To vše ve 4K rozlišení, ale jen ve verzi pro PlayStation 4 (ale na PS5 jde samozřejmě také hrát v režimu kompatibility).

Mass Effect Legendary Edition
Název hry

Mass Effect Legendary Edition

Datum vydání PS4

14. 5. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 649 Kč

Vývojář

BioWare

Žánry

RPG, Akce

I další hra je RPG a můžete si ji zahrát jak na v PS4, tak v PS5 verzi. Jedná se o postapokalyptické RPG Biomutant odehrávající se v otevřeném světě. Tady budete hrát za podivnou geneticky modifikovanou zvířecí potvoru, která může během hry měnit svůj vzhled, podstatu, ale také to, jak se chová ke světu a on k němu. Zabojujete si jak nablízko, tak pomocí zbraní z dálky a i když Biomutant nedostával úplně absolutní hodnocení, stále se jedná o velmi zajímavý titul k vyzkoušení.

Biomutant
Název hry

Biomutant

Datum vydání PS4

25. 5. 2021

Aktuální cena na PS Store

1 599 Kč

Vývojář

Experiment 101

Žánry

Akce, RPG

Poslední hrou je naprostá novinka, která vyjde přímo do PS Plus. Jmenuje se Divine Knockout a spíše než na nějaké velké hraní to bude trochu odpočinkovější zábava. Je to plošinová bojovka v pohledu z třetí osoby ve které hrajete za jednoho zd eseti bohů a snažíte se v různých arénách vyhrát. Bojovat se bude v režimech od 1v1 až po 3v3 a samozřejmostí je multiplayer. Jedná se navíc o Founders Edici, která přidá bonusový obsah a skiny.

Divine Knockout
Název hry

Divine Knockout

Datum vydání

6. 12. 2022

Žánry

Akce, Skákačka

Divine Knockout (DKO) - Announcement Trailer | PS5 & PS4 Games
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.