Oznámeno Twilight Path pro PS VR | Novinky

Oznámeno Twilight Path pro PS VR

  • 9. 9. 2020, 17:56
  • Ivan Herman

Nová fantasy puzzle hra pro virtuální realitu vyjde v říjnu.

Sony skrz oficiální Blog v rámci týdne s PSVR oznámilo novou hru od studia Charm Games. Twilight Path se inspirovalo ve starších filmech z 80. a 90. let, které převádí do fantasy podání. Hru má na svědomí malý tým z Vancouveru a mělo by jít o takovou interaktivní pohádku z pohledu první osoby.

Součástí tohoto fantasy světa přímo budeme a čeká nás dobrodružství, v rámci kterého se musíme dostat z pasti skrz prastaré zbytky země. Během této cesty máme mít k dispozici několik pomocníků. V praxi se bude celá hratelnost točit okolo řešení puzzle hádanek a nástrah, pochopitelně komplet ve virtuální realitě. Našima rukama se stanou PS Move ovladače, své využití pak najdou i různé magické schopnosti otevírající nové a nové možnosti.

Hra Twilight Path vyšla již v roce 2018 na PC, kde měla hodně slušné hodnocení, tak doufejme, že i převedení do virtuální reality PlayStation se podaří. PS4 verze se dostane do prodeje v říjnu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.