Oznámeno Monster Jam Steel Titans 2 | Novinky

Oznámeno Monster Jam Steel Titans 2

  • 16. 1. 2021, 12:18
  • Ivan Herman

Podívejte se na video s prvními gameplay záběry.

Vydavatel THQ Nordic společně se studiem Feld Entertainment oznámili novou hru Monster Jam Steel Titans 2 a v prvním videu hned přináší záběry z hraní. První díl se zařadil spíše mezi budgetový průměr, dvojka má ambice zaujmout například díky novém online multiplayerovému módu.

Monster Jam Steel Titans 2 - Announcement Trailer | PS4

Kromě toho tvůrci slibují bohatý obsah čekající na vaše prozkoumání, ještě více ohromných trucků, které díky svým ještě větším kolům zvládnou jakýkoli terén. Základní edice bude stát v digitální verzi 1 049 Kč a již byly na PS Store spuštěny předobjednávky. Ruku na srdce, tento titul asi nepřinese žádnou revoluci v závodně-bahením žánru, ale jako taková oddychovka by mohl posloužit dobře. Především pokud je vám svým zasazením a tematicky hra sympatická, což by měl napovědět právě debutový trailer.

Monster Jam Steel Titans 2 míří na PS4 zanedlouho – 2. března 2021. Pokud vás hra zaujala, tak si můžete zkrátit čekání koupí prvního dílu, ten aktuálně se slevou 55% vychází na 472 Kč.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.