Oznámeno Diablo 2: Resurrected a vyjde ještě letos | Videa

Oznámeno Diablo 2: Resurrected a vyjde ještě letos

  • 20. 2. 2021, 10:14
  • Jaroslav Pazdera

O remasteru legendárního RPG se mluvilo už delší dobu, ale teď je to potvrzeno.

V rámci proběhlé online akce, která nahradila klasický Blizzcon padla řada zajímavých oznámení. Ale jedním z nejzajímavějších pro fanoušky původní hry je určitě potvrzení dlouho očekávaného remasteru Diabla 2. To vyjde pod názvem Resurrected pro PlayStation 4 i PlayStation 5 a navíc vyjde ještě v letošním roce! Očekávejme samozřejmě podstatně vylepšenou grafiku, přítomnost skvělého datadisku Lord of Destruction a také přenos postupu mezi platformami (mimo PlayStation hra vyjde i na PC, Xboxy a Nintendo Switch).

Jak můžete sami vidět v oznamovacím traileru, porovnání s grafikou původní hry je opravdu propastné a pro řadu hráčů se určitě bude jednat o nejočekávanější hru letošního roku. Na předělávce pracují Vicarious Visions, studio patřící pod Activision, které perfektně udělalo třeba remake Tony Hawka nebo N. Sane Trilogii Crashe Bandicoota. Pokud se Blizzard nepustí do nějakých zásadních "moderních" úprav, tak není snad co zkazit. Diabla 2: Resurrected se dočkáme v letošním roce pro obě PlayStation konzole.

Diablo® II: Resurrected ™ Announce Trailer
BlizzConline 2021 - Diablo II: Resurrected Deep Dive
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.