Oznámení WRC 10 | Novinky

Oznámení WRC 10

  • 13. 4. 2021, 15:28
  • Jan Válek

Oficiální představení nového ročníku doplňuje i debutový trailer.

Pravidelně každý rok vychází nová oficiální WRC hra a ještě i tu letošní chystá vyydavatel NACON společně s vývojáři z KT Racing. Dnes oficiálně představené a odhalené WRC 10 se zároveň ukazuje na traileru níže. Loňské WRC 9 sice nepřineslo nijak výrazné změny, ale přesto nás skvěle bavilo a kor PS5 verze se vydařila.

WRC 10 | Announcement Trailer

V novém ročníku WRC 10 všechno nasvědčuje tomu, že změny budou výraznější, protože oslavuje 50. výročí rally WRC závodění, které připadá právě na letošek. Díky retrospektivnímu módu se půjde ohlédnout za 19 významnými eventy v historii rally soutěží a v nich by se měly otestovat všechny řidičské schopnosti.

Zdroj: Nacon

Tvůrci slibují i vylepšenou fyziku celého jízdního modelu, aby byl výsledkem ještě působivější a realističtější zážitek. Speciální pozornost věnují fungování aerodynamiky, turba i brzd, a to na všech odlišných typech povrchů, s nimiž zde přijdou naše kola do styku. Kompletně přepracovaný má být i celý audio design ozvučení.

Zdroj: Nacon

Populární režim kariéry se dočká také významné novinky – budete si moci vytvořit vlastní tým v zabudovaném editoru a vydat se do boje proti 52 oficiálním týmům sezóny 2021. Kromě historického obsahu zde najdeme rozšíření i klasických rally tratí, konkrétně se nově podíváme hned do čtyř lokací – Estonska, Chorvatska, Belgie a Španělska, to všechno napříč soutěžemi WRC, WRC2, WRC3 a Junior WRC s oficiální licencí.

WRC 10 vyjde ve verzích pro PlayStation 4 i PlayStation 5 shodně koncem léta – a to 2. září 2021. Další ukázky z chystaných novinek nám Nacon bude určitě servírovat během následujících měsíců.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.