Oznámení RoboCop: Rogue City, vyjde v roce 2023 | Novinky

Oznámení RoboCop: Rogue City, vyjde v roce 2023

  • 7. 7. 2021, 15:57
  • Ivan Herman

Filmová klasika z osmdesátých let se dočká nového herního zpracování.

V osmdesátých a devadesátých letech vyšlo v Americe mnoho dnes již kultovních filmů. Jedním z nich je bezesporu i RoboCop z roku 1987. Přestože se film dostal i některých herních zpracování, tak nešlo o nic extra výjimečného, což by se mělo změnit v tomto opravdu moderním podání. Vydavatel Nacon totiž oznámil nový titul s touto oficiální filmovou licencí.

RoboCop: Rogue City | Teaser Trailer

Vývoj titulu RoboCop: Rogue City má na starost studio Teyon, které najdeme podepsané i pod další herní adaptací klasiky z kategorie akčních filmů – Terminator: Resistance. Nad tímto odstavcem můžete z nově oznámené hry vidět alespoň první teaser trailer, který skutečně jen navozuje hrubou atmosféru. Na nějakou detailnější podívanou si musíme počkat, vývoj se stále nachází v relativně rané fázi a s vydáním se počítá na rok 2023, kdy dorazí na PC a přesněji nespecifikované konzole.

Zdroj: Nacon
Zdroj: Nacon
Zdroj: Nacon
Zdroj: Nacon
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.