Oznámení FPS sci-fi akce The Invincible pro PS5 | Novinky

Oznámení FPS sci-fi akce The Invincible pro PS5

  • 16. 9. 2020, 10:00
  • Martin Nejedlý

Nový herní thriller bude vycházet ze stejnojmenné knihy Stanislawa Lema.

Polské vývojářské studio Starward Industries oznámilo novou hru z žánru akcí z pohledu první osoby. Titul s názvem The Invincible nás zavede do sci-fi prostředí kombinujícího jak futuristické, tak retro prvky.

Tvůrci jsou vedeni producentem, který dříve pracoval pro CD Projekt RED a i další členové týmu mají bohaté zkušenosti z vývoje her u tohoto polského úspěšného studia. V rámci příběhu hry se probudíme coby vesmírný vědec na nepřátelské planetě a vydáváme se na záhadnou misi, jejíž cílem bude najít zbytek posádky z vesmírné lodi. A půjde hlavně o přežití.

The Invincible - Music Preview

O zajímavou náplň a hratelnost se má postarat několik inovativních prvků. Zajímavě zní třeba pokročilé technologie a likvidace dronů i autonomních robotů – fanoušci sci-fi žánru by si určitě měli přijít na své. Hra poběží na Unreal Enginu a prozatím jsou zveřejněné screenshoty dost abstraktní a těžko odhadovat, jak bude The Invincible nakonec vypadat, protože debutový trailer navozuje atmosféru pouze ochutnávkou hudby.

The Invincible míří na novou generaci konzolí a s vydáním se počítá v roce 2021.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.