Oznámení DOOM 3: VR Edition | Novinky

Oznámení DOOM 3: VR Edition

  • 3. 3. 2021, 18:47
  • Jan Válek

Nově představená VR edice Doom 3 vyjde už koncem měsíce.

PlayStation VR je v poslední době lehce v ústranní. Jak jsme se dozvěděli, Sony chystá novou verzi PSVR k PS5 a na next-genu tak lze zatím hrát jen tituly předchozí generace v rámci běžné kompatibility. Přesně v tomto módu bude i nově oznámená VR edice střílečky z roku 2004. Jak bude vypadat přímo v akci napoví nejlépe následující trailer:

DOOM3 VR Edition - Announce Teaser Trailer | PS VR

Doom 3 ve virtuální realitě bude obsahovat kompletní hru včetně rozšíření Resurrection of Evil a The Lost Mission. Chybět nesmí ani podpora ovladačů ve tvaru pistole a celkově má být hra vylepšena i technicky. Propracovanější zbraně, kvalitnější textury i všechny vizuální efekty. Takže půjde zároveň o moc hezké ohlédnutí za tímto dílem série Doom.

K vydání DOOM 3: VR Edition dojde již 29. března – jak bylo řečeno v PS4 verzi, kterou lze hrát i na PS5 v rámci zpětné kompatibility.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.