Oznámení Astro's Playroom | Novinky

Oznámení Astro's Playroom

  • 12. 6. 2020, 01:29
  • Redakce

Nové Astro dobrodružství využije funkce ovladače DualSense a bude již součástí konzole PS5.

Astro Bot: Rescue Mission se stala takovým základním seznamovacím produktem pro všechny majitele PlayStation VR. Zatím nepadlo žádné slovo ohledně virtuální reality v podání nové generace konzole, ale každopádně digitální kamarád Astro nás čeká i na PlayStation 5. Dokonce bude hra již součástí základní edice PlayStation 5 a najdeme ji zde v základu předinstalovanou.

Astro’s Playroom nabídne čtyři světy k prozkoumání, v každém z nich narazíte na různé nepřátele, puzzle hádanky či skákací výzvy. Tentokrát by nám měly být prostřednictvím těchto mini-hříček představeny možnosti a funkce nového ovladače DualSense. Například během souboje Astra s větrem tak skvěle na vlastní kůži poznáme haptickou zpětnou vazbu ovladače.

Opravdu ideální forma, jak zábavnou a herní formou naučit uživatele používat nový ovladač a ukázat v praxi jeho možnosti hned poté co zapojíte do PlayStation 5 napájecí kabel a poprvé ji rozjedete.

Astro's Playroom - Announcement Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.