Oznámen Poker Club pro PS4 a PS5 | Novinky

Oznámen Poker Club pro PS4 a PS5

  • 1. 9. 2020, 20:00
  • Ivan Herman

Hra slibuje ultimátní pokerový zážitek a cross play napříč platformami.

Společnost Ripstone Games dnes oznámila nový ambiciózní pokerový projekt – Poker Club míří prakticky na všechny platformy včetně PlayStation 5 a PlayStation 4. Hra slibuje opravdu moderní vizuální zpracování, o které se stará Unreal Engine 4 i technologie Ray tracing. Na podobnou karetní hru vcelku slušná technologická výbava.

Dle oficiální tiskové zprávy má Poker Club přinést úplně nový a ohromující zážitek společně s nejvěrohodnější simulací této karetní hry. Všechno je navrženo jako sociální spojení, čemuž odpovídají hlavně online komunitní prvky napříč celou hrou. Pokud máte rádi poker, pak vás určitě také ohromí informace o velkých turnajích pro více než 200 hráčů.

Poker Club 4K Announce Trailer | PS5 | Xbox Series X | PC | Nintendo Switch

Přímo součástí hry mají být kluby i propracované žebříčky, různé turnaje a odměny za plnění cílů. Potvrzena byla i možnost cross play hraní napříč platformami i generacemi konzole PlayStation. Pro nováčky bude připravený pokročilý tutoriál doplněný různými tipy.

Na PlayStation 5 se můžeme těšit na plnou podporu nového ovladače – konkrétně hmatová odezva DualSense má zajistit prožitek jako nikdy dříve. Kromě cross-play bude fungovat i cross-buy, takže pokud si koupíte například verzi pro PS4, budete si moci hru následně užívat i na nové generaci.

Poker Club vyjde ještě do konce letošního roku.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.