Ovladač Dual Sense a další periferie si můžete prohlédnout krásně ve 3D | Novinky

Ovladač Dual Sense a další periferie si můžete prohlédnout krásně ve 3D

  • 5. 8. 2020, 10:55
  • Martin Nejedlý

Sony postupně upravuje a doplňuje produktové stránky, a tak si můžeme detailně prohlédnout ovladač, sluchátka, dálkové ovládání a HD cameru.

Asi už se všichni těšíme na chvíli, kdy si budete moci novou konzoli a všechno příslušenství sami ohmatat, ale to ještě chvilku potrvá. Sony aspoň postupně doplňuje produktové stránky a nově přidala ke čtyřem kusům příslušenství kompletní detailní 3D sken. Můžeme si tak detailně prohlédnout především ovladač Dual Sense, u kterého jsme se navíc dozvěděli, že bude možné jeho software aktualizovat, stejně jako to děláme u samotné konzole. Na produktové stránce se totiž objevil text "Udržujte vždy software ve vaší konzoli a ovladači Dual Sense aktualizovaný na nejnovější verzi". Zřejmě tedy bude možné přidávat nebo měnit určitá nastavení, funkce a chování celého ovladače, možná i pro konkrétní hry.

Zdroj: oficiální web distributora

Dále si můžeme prohlédnout zcela nový 3D headset, dálkové ovládání pro multimedia a také novou HD kameru, která bude umět snímat v 1080p.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.