Overwatch 2 má trochu problematický start | Novinky

Overwatch 2 má trochu problematický start

  • 11. 10. 2022, 20:16
  • Jaroslav Pazdera

Několik DDOS útoků a problém s dvěma hrdiny.

Společnost Blizzard má trochu problémy se spuštěním druhého dílu populární multiplayerovky Overwatch. Krom toho, že se ozývají hlasy, že se spíše jedná o update, než nový díl, trpí hra také technickými problémy. Jedna z nich sice není přímo vinou Blizzardu, ale i tak padá na jeho hlavu. Od spuštění, což je teprve pár dní, se hra potýká s neuvěřitelně dlouhým čekáním na připojení do hry a mezi zápasy máte standardně pět minut pauzu, kdy si můžete dojít pro kafe, než vás hra připojí do další hry. To snad i Warzone je dalším zápase rychleji.

Druhý problém spočívá ve dvou hrdinech, kteří museli být ze hry dočasně odstraněni. Jedná se o Bastiona a Torbjörna, u nichž se objevila chyba nebo exploit, který umožňuje zneužívat speciální schopnosti. Kdy budou do hry dosazeni zpět není zatím jasné, ale řadu hráčů to může pěkně naštvat.

Samozřejmě všechno to trochu vyrovnává fakt, že Overwatch 2 je hratelný zcela zdarma v rámci free-to-play.

Overwatch 2 Launch Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.