Overwatch 2 je venku a můžete ho hrát | Novinky

Overwatch 2 je venku a můžete ho hrát

  • 4. 10. 2022, 21:57
  • Jaroslav Pazdera

První díl je zapomenut, pojďme do druhého.

Overwatch 2 je venku a můžete ho začít hrát okamžitě a zdarma. Servery s předběžnou verzí už běží, hru lze přidat do knihovny a stahovat jak PS4 tak PS5 vezi. Druhý díl prakticky nahrazuje ten první, který už si nezahrajete. Nemusíte se ale bát, protože nevyužité finance, předměty a další věci se přenesou i do nového dílu, pokud jej tedy navážete na stejný battle.net účet.

V novém díle už nenajdete lootboxy, ale je tam klasičtější battle systém a to jak pro hráče, co hrají zdarma, tak jeho placená verze. Pokud si navíc zakoupíte premium tier, získáte rovnou novou postavu Kiriko, případně si ji odemknete během hry. Ve hře najdeme osm nových map, nové hrdiny a další prvky. Nový obsah navíc dorazí každých devět týdnů.

Hra je nyní k dispozici pro PlayStation 4 i 5, ale servery jsou asi trochu přetíženy, tak nečekejte, že si zahrajete hned.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.