Overwatch 2 ani Diablo 4 letos nevyjdou | Novinky

Overwatch 2 ani Diablo 4 letos nevyjdou

  • 6. 2. 2021, 19:53
  • Jan Válek

Activision zchladilo vášně nedočkavých fanoušků.

Všechny velké americké společnosti pomalu začínají sumarizovat a odkrývat své další plány, byť jde zatím spíše pro zprávy určené finančnímu světu a investorům než přímo hráčům. Nicméně právě ty mnohdy prozradí zajímavé skutečnosti. V tomto případě ne úplně milé, protože v nejnovějším finančním vyjádření Activision se jasně píše, že jejich chystané tituly Overwatch 2 ani Diablo 4 nestihnout vyjít v roce 2021.

Ve skutečnosti se není příliš čemu divit, i když si určitě mnoho fanoušků dávalo naděje, že by se to mohlo podařit. Ale Blizzard speciálně na hry nespěchá a drží se léta ověřeného přístupu – hra bude hotová, až bude hotová. Do termínů se tedy zásadně neženou.

Od obou těchto titulů mají hráči velmi vysoká očekávání. Diablo 4 bylo oznámeno v rámci BlizzCon 2019 a jde o značku, na které celý Blizzard svého času vyrostl do obřích velikostí. A všichni si pamatují, jak napoprvé příchod Diablo 3 úplně nevyšel a celou hru následně skoro úplně překopali, to znovu rozhodně nechtějí dopustit. Overwatch 2 má být spíše velkým rozšířením prvního dílu a přinese hlavně velkou dávku nového a svěžího multiplayerového obsahu do této oblíbené onlinovky. Na obojí si však ještě počkáme minimálně rok a kdoví jestli ne i výrazně déle.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.