Overcooked All You Can Eat Edition ukazuje výhody PS5 verze | Videa

Overcooked All You Can Eat Edition ukazuje výhody PS5 verze

  • 13. 10. 2020, 14:53
  • Jaroslav Pazdera

Parádní kuchařská akce vyjde také na PS5 a na novém videu můžeme vidět přímé srovnání obou verzí.

Team 17, tvůrce úspěšné kuchařské show Overcooked, připravuje pro PlayStation 5 kompletní edici obou dílů se všemi DLC v obřím balení All You Can Eat a nyní nám ve videu ukazují porovnání s aktuální verzí. Na ní je krásně vidět, jak je pohyb plynulejší a využívá 60 fps, ale také jsou tam mnohem ostřejší textury, lepší práce světla a stínu a celkově je hra hezčí na pohled. Mimo kompilace předchozího obsahu bude hra obsahovat i řadu nových levelů vytvořených speciálně pro ni a také crossplay s ostatními platformami v online multiplayeru. Bude to tedy opravdu ultimátní kuchyňská akce.

Overcooked! All You Can Eat - Kitchen Comparisons

Následující obrázky přímo ukazují srovnání obou verzí ve stejných kolech a je jasně vidět, že vše je i obsahově bohatší. Další interaktivní porovnávací obrázky najdete přímo na stránkách Team 17. Vydání očekáváme někdy na konci roku.

Zdroj: Team17 Digital
Zdroj: Team17 Digital
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.