Outriders odsunuto na únor 2021 | Novinky

Outriders odsunuto na únor 2021

  • 8. 10. 2020, 18:35
  • Ivan Herman

Potvrzen next-gen upgrade i možnost cross-play hraní.

Chystaná střílečka Outriders od studia People Can Fly se v poslední době detailně představovala a známe už informace o všech hratelných classách. Původně měla vyjít už letos v létě, odsunuta byla na konec roku a nyní bylo oznámeno další zpoždění.

Tuto nemilou zprávu oznámil komunitní manažer hry, Toby Palm, který se odvolává na ovlivnění práce studia aktuální situaci s COVID-19. Kompletní jádro hry je prý do velké míry hotové, ale potřebují extra čas na testování. A právě tato fáze vývoje her byla při požadavku na práci z domova o poznání obtížnější. Počkat si tak musíme do února příštího roku.

Outriders: Release Date Announce [ESRB]

Abychom se nedozvěděli jen negativní zprávu spojenou s oznámením zpoždění, dodali vývojáři detailnější informace vztahující se k častým dotazům hráčů. Outriders nabídnou plnou podporu cross-play hraní multiplayeru napříč všemi platformami. Zároveň v jejich seznamu se nově objevily také konzole nové generace a zástupce pro komunitní činnost také sdělil, že hra nabídne v rámci PlayStation všem bezplatný upgrade z PS4 verze na PS5.

Outriders vyjde snad již definitivně 2. února 2021 a kromě PS4 již rovnou také ve verzi pro PlayStation 5.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.