Outriders odloženi na duben, ale dočkáme se aspoň dema | Novinky

Outriders odloženi na duben, ale dočkáme se aspoň dema

  • 6. 1. 2021, 22:01
  • Jaroslav Pazdera

Bohužel hned z počátku roku nás čeká jeden odklad, ale důvody jsou asi legitimní.

Připravovaná hra Outriders, se spoustou mimozemské techniky, speciálních zbraní a akčních soubojů, které pochází od Square Enix měla původně vyjít začátkem února, ale bohužel podle vyjádření společnosti na Twitteru je na místě odklad. Ten bude trvat až do 1. dubna, kdy vyjde plná hra. Jako drobnou náplast můžeme očekávat 25. února demoverzi, která umožní vyzkoušet jak single zážitek se čtyřmi postavami na ploše několika úvodních hodin, tak trochu kooperace. Navíc si budete moci přenést dosažený postup do plné verze. Demoverze je navíc skvělý nápad, protože poslední dobou jich moc nevychází a je to nejlepší způsob, jak si hru vyzkoušet.

Prodloužený čas společnost použije na vyladění plné verze tak, aby vyšla plnohodnotná hra a zvlášť, když jde o zcela novou značku. Nikdo asi nechce opakovat fiasko Cyberpunku ze začátku prosince.

Twitter Outriders
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.