Opět je tu spekulace o tom, že Discord přijde v další verzi firmwaru | Spekulace

Opět je tu spekulace o tom, že Discord přijde v další verzi firmwaru

  • 13. 1. 2023, 12:33
  • Jaroslav Pazdera

Pokolikáté už tyto sliby slyšíme?

Jak jsme před chvílí psali, Sony vydala nový firmware pro PlayStation 5. Už teď se ale spekuluje, co by mohlo být dalším a známý novinář Tom Henderson tvrdí, že má jasno. Další plánovaný update by měl být 8. března a bude konečně obsahovat plnou podporu hlasové komunikace Discord a možnost streamovat PS5 hry na PlayStation 5. Tato funkce ale bude přístupná jen pro předplatitele PS Plus Premium, kteří tak hry nebudou muset stahovat a budou moci využít cloud.

Vraťme se ale k očekávanému Discordu, který nám slibovali už několikrát a už je to více než rok, kdy Sony investovala právě do firmy vytvářející tohoto kecálka. O tom, jak bude vypadat se toho mnoho neví a jeho implementace ostatně nebude dostupná ani ve veřejné betaverzi připravovaného firmwaru 7.00. Vypadá to ale, že by konečně měla být blízko doba, kdy si budeme moci zahrát napříč platformami a u toho hlasově komunikovat.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.