Open beta Diablo II: Resurrected startuje již dnes | Novinky

Open beta Diablo II: Resurrected startuje již dnes

  • 20. 8. 2021, 14:48
  • Jan Válek

Kdy přesně začíná a končí open betaverze a co nabídne?

Jak jsme vás již informovali, minulým víkendem začalo testování remasteru úžasného Diablo II s podtitulem Resurrected. Otevřená betaverze úplně pro všechny začíná právě dnes, a proto pro vás máme kompletní shrnutí.

Během prvního víkendu byla beta určená jen těm, kdo si již hru předobjednali. Navíc měla více omezení než ta aktuální. Vyzkoušet budete moci všechny hratelné postavy kromě Assassina a Necromancera, na ty si musíme počkat skutečně až v plné verzi.

Diablo® II: Resurrected™ | Act I Cinematic

Open Beta Diablo 2 Resurrected začíná v pátek 20. 8. 2021, a to přesně v 19:00 našeho českého letního času. Testovací víkend skončí v pondělí 23. srpna v tento úplně stejný čas. Z hlediska obsahu půjde hrát i online v kooperaci, navíc nyní k tomu nebude ani potřeba předplatné PS Plus – to bude nutné až pro online funkce plné verze hry. V jedné hře si může společně zahrát až osm hráčů a projít si první dva akty – Act I: The Sightless Eye a Act II: The Secret of the Vizjerei. Během postupu uvidíte i všechny kompletně předělané cinematics prostřihy. Pochopitelně každý musí brát ohled na to, že nejde o finální produkt, a proto se mohou objevovat nejrůznější problémy a chyby, jež by následně měli tvůrci doladit před finálním vydáním.

Pro vyzkoušení hry během nadcházejícího víkendu nemusíte dělat vůbec nic, ani mít hru předobjednanou. Pouze si ji pod tímto odkazem přidáte do své knihovny v PS Store a stáhnete, což můžete udělat již nyní. K dispozici je zvlášť verze pro PlayStation 4 a 5, beta však vychází i na všech dalších platformách. Plná verze vychází již 23. září, tedy prakticky přesně za měsíc po tomto beta testovacím víkendu.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.