Online obchod pro PS Vita, PSP a PS3 skončí zřejmě v létě | Spekulace

Online obchod pro PS Vita, PSP a PS3 skončí zřejmě v létě

  • 22. 3. 2021, 23:17
  • Jaroslav Pazdera

Pro PS Vitu i teď vychází nové hry, ale zřejmě už je na čase staré vypnout.

Podle informací serveru The Gamer Sony plánuje vypnout své nejstarší obchody - PS Store ve verzi pro stařičkou PSP, novější PS Vita a také PlayStation 3. Tím pádem už si nebudete moci zakoupit žádnou, ani starší, hru pro starší konzole a jediné, které vám zbydou budou ty už zakoupené a nebo sehnané fyzické nosiče. Podle všech informací bude PS3 a PSP obchod vypnut 2. července a ten pro PS Vita vydrží o chvíli déle, až do 27. srpna 2021. Podle důvěryhodného zdroje tato data Sony do konce měsíce potvrdí.

Zatím není jasné, jak to bude s hrami, které máte zakoupené, zda je bude možné stále stáhnout a nebo bude i toto ukončeno, ale to snad Sony vyjasní. Zajímavé je, že třeba pro PS Vita hry vychází i dneska i když v minimálním množství. Jedna z posledních schválených her je například ScourgeBringer, o kterém jsme nedávno psali v novince.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.