Oficiálně oznámeno Assassin’s Creen Valhalla pro PS4 a PS5 + trailer | Novinky

Oficiálně oznámeno Assassin’s Creen Valhalla pro PS4 a PS5 + trailer

  • 30. 4. 2020, 14:26

Ubisoft to celé dlouho natahoval, ale již jsme se dočkali oficiálního představení a potvrzení, že hra míří na konzole PlayStation 4 i 5.

Po včerejším dnu plném sledování online streamu umělce, který kreslil první artwork k odhalení nového dílu Assassin’s Creen, přichází také slibované první konkrétní informace a detaily. Do světa byl vypuštěn první řekli bychom až filmový trailer, který trvá zhruba 4 minuty a na svém závěru sděluje to pro fanoušky nejdůležitější – že hra vychází již letos před Vánocemi. Jak na konzoli PS4, tak zároveň na PlayStation 5, tudíž by se měla stát jedním z launch titulů. O Valhalla jsme se zatím dověděli i několik konkrétních detailů. Půjde o další pokračování z žánru RPG podobně jako Odyssey či Origins. Co je na celém projektu hodně zajímavé a netradiční je to, že se o vývoj stará celkem 15 studií. Hlavním je přitom Ubisoft Montreal, který má na svém kontě Assassin‘s Creed Origins. Právě bližší detaily o náplni si povíme až po zhlédnutí prvního traileru:

Assassin’s Creed Valhalla - Cinematic World Premiere Trailer | PS5
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.