Oficiálně oznámena Mafia Trilogy | Novinky

Oficiálně oznámena Mafia Trilogy

  • 13. 5. 2020, 18:07

Po víkendovém oživení oficiálního Twitter účtu se očekávalo, že brzy něco přijde. Právě dnes byla oznámena Mafia Trilogy.

Oficiální a kompletní představení naplánoval vydavatel K2 na příští týden, každopádně první Teaser trailer potvrzuje dřívější spekulace a na PlayStation 4 tak míří všechny tři díly české série Mafia.

Mafia: Trilogy - Official Teaser

Všechno prozatím vypadá a naznačuje, že by možná mohly být všechny hry sjednocené do stejné vizuální kvality a zároveň nějakým způsobem propojené. Video je natolik dobře a tajemně sestavené, že otevírá velkou vlnu spekulací. Pokud by opravdu Trilogy obsahovalo i celý první díl přepracovaný do moderního herního enginu, byla by to velká paráda. Obecně bychom se ale nemohli ani bavit jen o nějakém remasteru, jako spíše moderním remaku.

UPDATE: Právě objevivší spekulace nakonec rozseknul Microsoft Store, který prozradil informace dříve, než bylo asi žádoucí. Dle zveřejněných informací má Mafia: Definitive Edition – což bude kompletně předělaný první díl Mafia – vyjít 28. srpna. Již příští týden v úterý 19. května by měla jít do digitálního prodeje přepracovaná Mafia II a Mafia III.

Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.