Odhalení a první detaily o Call of Duty: Vanguard | Novinky

Odhalení a první detaily o Call of Duty: Vanguard

  • 19. 8. 2021, 20:12
  • Jan Válek

Ve Warzone došlo k velkolepému odhalení letošního pokračování série Call of Duty.

Už dopředu jsme věděli, že letošní Call of Duty ponese podtitul Vanguard a pracuje na něm studio Sledgehammer Games. Hráči zde zamíří na mnoho různých míst včetně severní Afriky, na východní frontu i do Pacifiku. Zmíněné Sledgehammer Games se stará o vývoj singleplayerové části, Treyarch propůjčí svůj zombie talent na přepracování režimu Zombies a Raven pracuje na zbrusu nové mapě Warzone. Půjde tak o spojení mnoha vývojářů, každý by měl dělat na tom, co zvládá nejlépe a zajistit velké změny a osvěžení.

V kampani pro jednoho hráče se můžeme těšit na specializovaný tým, který se vydá třeba do centra Berlína. Základní prvky by měly kopírovat skutečné události při vytváření budoucnosti nacistů a Říše po Hitlerově pádu, ale tvůrci si dopřávají svobodu ve zpracování skutečné minulosti.

Pokud jde o multiplayer, při spuštění bude k dispozici 20 různých map. Jako vždy, některé nové prvky udržují Vanguard svěží i pro zkušené hráče. Reaktivní prostředí umožňuje hráčům ničit knihovny, stěny, desky, okna a další a vytvořit tak další pohledové linie, čímž se z bezpečných míst stane nebezpečný a hra bude dynamická.

Call of Duty: Vanguard - Reveal Trailer | PS5, PS4

Vybírat si v rámci herních módů půjde různá bojová tempa, což by měla být velká inovace v možnostech rychlého hraní multiplayeru. Máte radši taktický postup s nižším počtem hráčů, nebo naopak rychlou řežbu? Vybrat si své bojové tempo je stejně snadné jako vytáčení v jakémkoli jiném nastavení pomocí tlačítka quickplay, takže můžete najít hru, která vám vyhovuje.

Call of Duty: Vanguard vychází na všechny hlavní platformy včetně PS4 a PS5 verze letos 5. listopadu.

Zdroj: Activision
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.