Obří DLC pro AC: Valhalla se bude jmenovat Dawk of Ragnarok | Videa

Obří DLC pro AC: Valhalla se bude jmenovat Dawk of Ragnarok

  • 13. 12. 2021, 22:39
  • Jaroslav Pazdera

A nebude už součástí seasson passu, ale bude třeba si ho za poměrně vysokou cenu koupit.

Nedávno se objevily spekulace, že Assasin's Creed Valhalla čeká obří příběhové DLC. A jak to tak bývá poměrně často, Ubisoft trochu předčasně neuhlídal své informace a máme tu spoustu detailů. Předně víme, že DLC se bude jmenovat Dawn of Ragnarok, vyjde 10. března 2022 a majitele seasson passu nepotěší, že tenhle obří přídavek už nebude jeho součástí, ale bude se kupovat zvlášť. Mělo by se jednat o největší DLC v historii značky a zavede nás na sever, kde musí Odin projít devíti světy norské mytologie, aby dokázal obejít mytologický konec světa - Ragnarok. To vše na zhruba 40ti herních hodinách.

Jak bylo řešeno, samotné DLC bude placené a bude si ho muset koupit každý za poměrně ambiciozní cenovku 1050 Kč (předprodej už běží přímo v PS Store). Pokud si říkáte, proč si předobjednávat DLC, tak vám Ubisoft jako dar nabízí balíček se setem brnění, zbraně a koně, který můžete začít používat ihned. Uvidíme, jak na to zareagují hráči a předplatitelé, protože předchozí dvě DLC Wrath of the Druids a The Siege of Paris byla součástí zmíněného ročního balíčku. Na druhou stranu už ale rok od vydání uběhl. Další podrobnosti bychom měli dostat v následujících týdnech, ale samotné vydání je ještě daleko.

Assassin's Creed Valhalla: Dawn of Ragnarök - Cinematic World Premiere Trailer
Přihlaste se
Komentovat, lajkovat příspěvky a další mohou pouze přihlášení uživatelé.
Pro běžné fungování našeho webu a analýzu Vaší návštěvnosti potřebujeme využívat několik externích služeb (především Google Analytics) a od Vás potřebujeme potvrdit, zda souhlasíte s jejich využitím. Váš případný souhlas můžete kdykoliv odvolat.